toespraken

30 January 2016

Toespraak tijdens de Vlajo Verkoopdag in het Promenade Winkelcentrum in Kapellen

Goedenavond iedereen, en welkom op deze inmiddels 12de editie van de Vlajo Verkoopdag in het winkelcentrum Promenade Kapellen!

Ik ga jullie niet té lang in spanning houden, maar wil toch eerst even het volgende zeggen:

Van de 140 opgestarte Vlajo Mini-ondernemingen in de provincie Antwerpen namen vandaag 24 Vlajo Mini-ondernemingen – bestaande uit studenten van de 3de graad van het secundair onderwijs – deel aan deze Verkoopdag. Ook mochten we vandaag 10 Small Business Projects of SBP’s aan het werk zien, de zogenaamde Mini-ondernemingen van het hoger onderwijs.

In september kregen jullie allen de kans om een eigen onderneming op te richten. Ondertussen proefden jullie al een beetje van het ondernemerschap en werden vaardigheden als zin voor verantwoordelijkheid, teamspirit en creativiteit voluit aangesproken.

In aanloop naar vandaag hebben jullie een eigen strategie kunnen ontwikkelen om van dit unieke verkoopmoment een waar succes te maken. Ook kregen jullie de mogelijkheid om volop voor de titel van ‘Beste Vlajo Mini-onderneming of Small Business Project van regio Antwerpen’ te gaan.

Voor ik bekendmaak wie deze titel volgens de jury het meest heeft verdiend, wil ik toch graag eerst nog even alle ondernemingen en hun leercoaches hier aanwezig bedanken die samen met het organiserend team deze dag tot een waardevol evenement hebben gemaakt.

En dan is het nu tijd om de prijs voor ‘beste Vlajo junior-onderneming regio Antwerpen’ uit te reiken, en die gaat naar: LumiSphere