Economie

24 January 2019

Juniorondernemers in Shopping Promenade Kapellen!  

Ontsnap aan de koude en kom zaterdag 26 januari tussen 10 en 17u30 gezellig indoor shoppen bij 36 Antwerpse mini- en SBP-ondernemers in Shopping Promenade Kapellen.

Heel wat jongeren in Vlaanderen maken ook dit schooljaar weer deel uit van een Vlajo onderneming (Mini-onderneming in secundair, Small Business Project in het hoger onderwijs).

Ze zetten een eigen bedrijfje op poten en runnen het een schooljaar lang volgens de regels en kunst van het ondernemerschap.

Wat daar allemaal bij komt kijken? Heel wat! Brainstormen, talenten inzetten, een businessplan schrijven, vergaderen, samenwerken,… én uiteraard ook verkopen!

Bij Promenade Shopping op de Antwerpsesteenweg in Kapellen vind je zaterdag een mooi aanbod aan coole gadgets, verfijnde accessoires en geschenkartikelen, gepersonaliseerd textiel, zelfgemaakt lekkers en innovatieve snufjes. Verder kan je kennismaken met de gedurfde marketingstrategieën en doordachte verkoopstijlen van de mini- en SBP-ondernemers zelf.      

Bijzondere teams worden rond 17.30u beloond voor hun inspanningen en vallen in de prijzen. 

De winnaars van de Studentenprijs, de prijs voor Beste Verkoopstand en Verkooptechnieken worden op het podium onthaald door het Gemeentebestuur van Kapellen en het management van Shopping Promenade.

De prijs voor Beste Junioronderneming Algemeen wordt uitgereikt door Gedeputeerde voor Provincie Antwerpen Kathleen Helsen, o.a. bevoegd voor Sociale economie en Flankerend onderwijsbeleid.   

Noteer ook al de Antwerpse Vlajo Verkoopdag @ Wijnegem Shopping Center op zaterdag 23 februari.