Landbouw

Vragen voor Minister van Mobiliteit en Vervoer, Isabelle Durant

16 May 2014

Vlaamse provincies te zien op PlattelandsTV

Vanaf 18 mei kan u op PlattelandsTV terecht voor een gloednieuwe rubriek over en door de Vlaamse provincies. De rubriek ‘Tournée Provinciale’ zal de kijker tweewekelijks informeren over de initiatieven en inspanningen die de provincies leveren op het vlak van land- en tuinbouw en plattelandsontwikkeling.

Op de Vlaamse themazender PlattelandsTV wordt op zondagmiddag 18 mei om 12u30 de eerste aflevering van Tournée Provinciale uitgezonden, een nieuwe rubriek die het landbouw- en plattelandsbeleid van de vijf Vlaamse provincies in de kijker zal zetten. De uitzendingen zijn ook te bekijken via de regionale zenders RTV (Kempen en Mechelen), Focus TV en WTV (West-Vlaanderen), AVS (Oost-Vlaanderen) en op de website van PlattelandsTV.

In de eerste aflevering komt het Fort van Duffel, van de provincie Antwerpen, aan bod. In de volgende afleveringen informeren de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen en West- en Oost-Vlaanderen over de provinciale onderzoekscentra, landschapsintegratie, plattelandseducatie, erosiebestrijding en nog veel meer. Voor PlattelandsTV zapt u naar kanaal 22 van Telenet digital TV.

Bron: VILT

vilt.be