Economie

16 November 2017

Fashion Talks

Op 16 november vond in de Waagnatie in Antwerpen Fashion Talks plaats. Deze tweejaarlijkse conferentie, georganiseerd door Flanders District of Creativity, brengt telkens honderden modeprofessionals uit binnen- en buitenland samen om te netwerken en kennis te delen.

Ook dit jaar liet Fashion Talks de Waagnatie vollopen met de Antwerpse mode-industrie en werden voor het eerst de Belgian Fashion Awards uitgereikt. Een ideale gelegenheid om gevestigd en opkomend talent uit de Belgische modesector de erkenning te geven die het verdient.

"De mode-industrie is een belangrijke sector voor de Provincie Antwerpen, want 1/3de van het totaal aan toegevoegde waarde in de creatieve industrie in Vlaanderen wordt in Antwerpen gegenereerd. En Antwerpen is daarenboven ook goed voor 1/3de van de werkgelegenheid in de sector." aldus Ludwig Caluwé.

Lees hier de toespraak

Inschrijven op de nieuwsbrief

* verplicht in te vullen

Selecteer hieronder "Email" om, conform de AVG wetgeving, toestemming te geven om onze nieuwsbrief naar u te versturen.

Je kan te allen tijde uitschrijven via een link onderaan elke e-mail.

We gebruiken Mailchimp als email tool. Door hieronder op "inschrijven" te klikken geef je aan dat je weet dat je gegevens naar Mailchimp worden verzonden ter verwerking. Leer meer over de privacy inspanningen van Mailchimp'.