Economie

17 November 2017

Dag van de Ondernemer in teken van alomtegenwoordigheid zelfstandigen en KMO's

'Ondernemers vind je écht overal!' Dat was de centrale boodschap waarmee UNIZO op 17 november de vierde editie aftrapte van haar 'Dag van de Ondernemer'. Met die 'Dag' vraagt UNIZO extra aandacht en applaus voor zelfstandigen en KMO's.

Unizo, provincie Antwerpen en stad Turnhout organiseerden in aanwezigheid van Ludwig Caluwé een inspiratiesessie rond digitale communicatie tussen lokale besturen en handelaars met tips om leegstand, mobiliteit en veiligheid voor handelaars aan te pakken. Lees hier de toespraak

Aansluitend bezocht Ludwig Caluwé nog enkele bedrijven in het kader van de Dag van de Ondernemer. Het nationale aftrapmoment vond plaats bij de firma Manna in Wijnegem in aanwezigheid van Ludwig Caluwé. Een sterk familiebedrijf van de vierde generatie dat met zijn sauzen zowat de ganse wereld verovert.

Tenslotte ging Ludwig een kijkje nemen bij Labo Lambo (medische innovatie) en Van Aerde Food Group (export en import Vlees) in Wijnegem. De laatste 'ondernemersbabbel' had Ludwig bij SKM Aartselaar.