CD&V

18 March 2019

Twee Essense kandidaten, Brigitte en Steff verkiesbaar op 26 mei.

Op zondag 26 mei trekken we allemaal terug naar de stembus. Na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 zullen ook het Vlaams, Federaal en Europees parlement vernieuwd worden. Op dinsdag 12 maart organiseerde CD&V een verkiezingscongres in de provincie Antwerpen. Naast het bespreken van het verkiezingsprogramma was er ook de ledenpoll van de provinciale kieslijst.

Koen Van den Heuvel (Vlaams minister) is lijsttrekker voor het Vlaams Parlement, met Tinne Rombouts en Katrien Schryvers in zijn kielzog. Ook vanuit Essen zal Koen stevige hulp krijgen. Niemand minder dan Essense schepen Brigitte Quick is de 11e opvolger van de lijst.

“De weg vooruit naar meer levenskwaliteit, een goed, gezond en gerust leven! Dit wil ik graag steunen voor mijn partij want dat is het allerbelangrijkste in elke mens zijn leven! Samen met Steff gaan we voor een omgeving met veel respect en samenwerking! ” aldus Brigitte Quick.

Voor de Kamer is Servais Verherstraeten (fractieleider in de Kamer) lijsttrekker. Ook Servais krijgt stevige Essense steun achter zich. Steff Nouws, kersvers fractieleider van CD&V Essen, is 7e opvolger op de lijst van de Kamer. 

“Ik ben erg blij om als jonge kandidaat de steun en vertrouwen te krijgen van CD&V om te mogen deelnemen aan de federale verkiezingen van mei. Ik heb heel veel goesting om me vollenbak in te zetten voor de provincie Antwerpen binnen de Kamer. De komende maanden zullen druk worden, maar ik kijk er naar uit om samen met Brigitte veel mensen te ontmoeten en samen te stappen op De Weg Vooruit.” besluit Steff Nouws.