In de pers

27 September 2013

Het Laatste Nieuws: Group De Wolf is 'Excellente Onderneming 2013'

Het logistieke bedrijf Group De Wolf uit Turnhout heeft gisteravond de 'Award Excellente Onderneming 2013' van Voka Kempen in ontvangst mogen nemen. "In een bijzonder uitdagende sector met bikkelharde concurrentie weet dit bedrijf gestaag te groeien", motiveert de jury.

Met de Award Excellente Onderneming wil Voka Kempen het ondernemerschap op een positieve manier in de kijker zetten. De award gaat naar bedrijven in volle groei op het vlak van omzet, toegevoegde waarde en personeel. Naast deze drie criteria peilt de jury naar het beleid rond innovatie, personeel, marketing en internationalisatie. De genomineerden waren kuikenkwekerij Belgabroed uit Merksplas, BIG (Brandweer Informatie Centrum) uit Geel en Group De Wolf uit Turnhout.

Group De Wolf ging met de titel lopen. "In een bijzonder uitdagende sector met bikkelharde concurrentie weet dit bedrijf gestaag te groeien", licht gedeputeerde voor Economie Ludwig Caluwé de beslissing toe.

"Het is de overtuiging van de jury dat deze groei het resultaat is van het doorzettingsvermogen, het stomende ondernemersbloed dat door de aders van dit familiebedrijf loopt, van durf en ambitie en van de continue aandacht om net iets verder te gaan voor hun klanten, vooral op het vlak van kwaliteit. Group De Wolf heeft een duidelijke visie op haar toekomst en heeft een mooie structuur uitgebouwd om deze strategie te realiseren. Dit bedrijf is klaar voor nog jaren van mooie groei en verdient de Award Excellente Onderneming 2013."

Bestuurder Francis De Wolf en Managing Director Wies Verhulst van Group De Wolf zijn tevreden met de prijs. Group De Wolf heeft de afgelopen jaren ingezet op automatisering en digitalisering. "Wagens, ladingen en documenten zijn continu traceerbaar en raadpleegbaar", legt Wies Verhulst uit. "Onze chauffeurs en magazijniers krijgen van ons alle mogelijke moderne middelen aangereikt die hen het werken eenvoudiger maken én de klant nog meer betrouwbare kwaliteit bieden.

Hierdoor zijn we nu een bloeiende onderneming die staat voor 95 medewerkers, 70 wagens en voor meer dan 30.000 vierkante meter opslagruimte." (JVN)

© 2013 Het Laatste Nieuws