Caluweetjes

22 March 2017

‘Zo werkt het’ pop-up kantoor op 13 en 14 april in Brasschaat

Al wie (ander) werk of een opleiding zoekt kan terecht bij ‘Zo werkt het’ in het Vrijetijdscentrum, Bredabaan 407. Je krijgt er persoonlijk loopbaanadvies en sollicitatietips en een acteur geeft bruikbare tips voor een meer dan geslaagde eerste indruk. Je CV wordt onder de loupe genomen en tot slot krijg je hiervoor professionele portretfoto. Coaches peilen naar minder voor de hand liggende, maar noodzakelijke kennis en talenten die er op de werkvloer toe doen: hoe werk je met iemand samen, wat zijn je sociale vaardigheden, hoe neem je beslissingen.

‘Zo werkt het’ in Brasschaat komt er dankzij de samenwerking tussen POM Antwerpen en de gemeente die gratis locatie en bekendmaking bij de inwoners voorziet. Deelnemen is gratis maar je moet wel inschrijven op http://zowerkthet.be/ontour/

http://zowerkthet.be/ geeft ook online gratis persoonlijk advies en trajectbegeleiding. Wie de beknopte vragenprocedure doorloopt, ontvangt extra materiaal om zijn CV te verbeteren. Zowerkthet.be inspireert ook met creatieve CV’s en loodst je doorheen de do’s en don’ts tijdens sollicitatiegesprekken. De website richt zich naar 18-plussers op zoek naar werk, kwalificatie, oriëntatie en zelfwaardering.

Inschrijven op de nieuwsbrief

* verplicht in te vullen

Selecteer hieronder "Email" om, conform de AVG wetgeving, toestemming te geven om onze nieuwsbrief naar u te versturen.

Je kan te allen tijde uitschrijven via een link onderaan elke e-mail.

We gebruiken Mailchimp als email tool. Door hieronder op "inschrijven" te klikken geef je aan dat je weet dat je gegevens naar Mailchimp worden verzonden ter verwerking. Leer meer over de privacy inspanningen van Mailchimp'.