Caluweetjes

7 January 2015

Toiletpas voor stomadragers

Hebt u een stoma of een pouch, dan kent u vast en zeker dit probleem. Nog te vaak weigert men U de toegang tot het gebruik van het toilet. StomaVlaanderen, de organisatie van alle stomaverenigingen in Vlaanderen, geeft daarom een toiletpas aan stomadragers. Omdat een stoma lekkageproblemen kan geven of soms dringend moet worden vervangen, durven stomadragers niet altijd deelnemen aan het sociaal leven. Maar .... daar kan verandering in komen met de toiletpas.

Het pasje verleent u toegang tot de sanitaire installaties van hotels, restaurants en drankgelegenheden bij lokale zelfstandigen, winkelketens en vrije beroepen die aangesloten zijn bij Horeca Vlaanderen, Unizo, Comeos en NSZ. U bekomt het formulier via www.stomavlaanderen.be of info@stomavlaanderen.be of tel. 013/ 33 64 23.

U vult het formulier in met hoofdletters en laat het ondertekenen door uw arts. Stuur deze aanvraagstrook samen met een recente pasfoto onder gesloten omslag naar: STOMAVLAANDEREN, DOORNHOF 6, 3460 BEKKEVOORT. Het toiletpasje wordt u toegestuurd na storting van 5 € op rekening BE03 9730 1031 6184, BIC: ARSPBE22, met mededeling van uw naam en Rijksregisternummer.

Inschrijven op de nieuwsbrief

* verplicht in te vullen

Selecteer hieronder "Email" om, conform de AVG wetgeving, toestemming te geven om onze nieuwsbrief naar u te versturen.

Je kan te allen tijde uitschrijven via een link onderaan elke e-mail.

We gebruiken Mailchimp als email tool. Door hieronder op "inschrijven" te klikken geef je aan dat je weet dat je gegevens naar Mailchimp worden verzonden ter verwerking. Leer meer over de privacy inspanningen van Mailchimp'.