Caluweetjes

21 March 2018

Provincie ondersteunt verbrede landbouw met vernieuwde site “lekkers met streken”

Als provincie zetten wij in het kader van verbrede landbouw specifiek in op hoeve- en streekproducten en landbouweducatie. Op www.lekkersmetstreken.be ontdek je maar liefst 356 hoeve- en streekproducten van 178 producenten verspreid over de hele provincie Antwerpen. De meest voorkomende producten zijn bier, zuivel, aardappelen, groenten en kruiden. Naast alledaagse producten verdienen ook delicatessen en luxeproducten zoals hertenvlees, saffraan, gin en bierpralines het label hoeve- of streekproduct. Producten die een lange geschiedenis kennen, gebaseerd zijn op een oud recept of verankerd zijn in de streek herken je aan het logo ‘erkend door de provincie Antwerpen’. Producenten kunnen via een aanmeldknop hun product bij op de website te zetten.

Ook nieuw op de website zijn de verkooppunten. Producenten kunnen zelf doorgeven waar hun producten verkrijgbaar zijn. Dat kan een plaatselijke markt zijn, de winkel van een andere producent, een supermarkt, enzovoort.

Inschrijven op de nieuwsbrief

* verplicht in te vullen

Selecteer hieronder "Email" om, conform de AVG wetgeving, toestemming te geven om onze nieuwsbrief naar u te versturen.

Je kan te allen tijde uitschrijven via een link onderaan elke e-mail.

We gebruiken Mailchimp als email tool. Door hieronder op "inschrijven" te klikken geef je aan dat je weet dat je gegevens naar Mailchimp worden verzonden ter verwerking. Leer meer over de privacy inspanningen van Mailchimp'.