Caluweetjes

13 June 2018

Met  CD&V Essen de weg op voor een propere wijk

Stoor jij je ook aan zwerfvuil ? Wij ook ! Daarom roept CD&V Essen alle inwoners op, om samen de strijd tegen zwerfvuil aan te pakken. We steken samen de handen uit de mouwen en tonen bovendien het effect van statiegeld op blikje en flessen. Doe je mee? Op donderdag 21 juni verzamelen we om 19 uur per wijk waar iemand van CD&V Essen u opwacht.

Centrum: Heuvelplein

Heikant: Parking Delhaize

Hoek: Plein Moerkantsebaan/Spillebeekweg

Horendonk: Plein Over d’Aa/Postbaan

Statie: Sint-Antoniusplein

Wildert: Sint-Jansplein.
Van 19u tot 20u grijpen we het afval uit de bermen en grachten. Per wijk worden grijpstokken, handschoenen, fluo vestjes en zwerfvuilzakken uitgedeeld. Petflessen en blikken worden apart verzameld en samen rekenen we uit hoeveel statiegeld we hierop zouden verdienen.

Alle deelnemers krijgen een uitnodiging voor de "Maatjes van CD&V", en een jeton voor een hotdog of een maatje om daar te nuttigen. “Maatjes van CD&V”: vrijdag 22 juni van 17 tot 20 uur in de Oude Pastorij, Essendonk 3, Essen.

Inschrijven op de nieuwsbrief

* verplicht in te vullen

Selecteer hieronder "Email" om, conform de AVG wetgeving, toestemming te geven om onze nieuwsbrief naar u te versturen.

Je kan te allen tijde uitschrijven via een link onderaan elke e-mail.

We gebruiken Mailchimp als email tool. Door hieronder op "inschrijven" te klikken geef je aan dat je weet dat je gegevens naar Mailchimp worden verzonden ter verwerking. Leer meer over de privacy inspanningen van Mailchimp'.