Caluweetjes

22 March 2013

Kom 22 maart van18u tot 23u naar de laatste Sfeernacht in het Antwerpse provinciehuis, Koningin Elisabethlei 22

Sfeernacht is een gezellige avond met animatie, muziek, activiteiten, hapjes & drankjes en dit allemaal gratis. Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten die volledig in het concept ‘retro versus innovatie’ staan.

De afdeling voeding van het volwassenenonderwijs maakt een futuristische soepje én een soepje met vergeten groenten. Voor de sportievelingen is er een BMX-parcours en de boogschietstand, de pronkstukken van de studenten mode zie je op de catwalk, en er wordt een retro vakantiesalon ingericht.
Het huidige gebouw wordt in september 2013 afgebroken, veel aandacht gaat dus naar de maquette van het nieuwe provinciehuis dat 2017 zal verrijzen op dezelfde plaats.

Tijdens Sfeernacht kan je twee soorten rondleidingen volgen. De eerste leidt U langs de atoomschuilkelder, de rijke kunstschatten, mooi aangeklede vergaderzalen, de provincieraadzaal en het panoramazicht op de 15de verdieping.

De tweede rondleiding laat je kennismaken met de gebreken van het gebouw en de redenen waarom het wordt gesloopt. De twee CD&V gedeputeerden kan je ontmoeten in de deputatiezaal van 20u15 tot 20u55 Peter Bellens en aansluitend van 20u55 tot 21u35 Ludwig Caluwé. Tot dan!

Inschrijven op de nieuwsbrief

* verplicht in te vullen

Selecteer hieronder "Email" om, conform de AVG wetgeving, toestemming te geven om onze nieuwsbrief naar u te versturen.

Je kan te allen tijde uitschrijven via een link onderaan elke e-mail.

We gebruiken Mailchimp als email tool. Door hieronder op "inschrijven" te klikken geef je aan dat je weet dat je gegevens naar Mailchimp worden verzonden ter verwerking. Leer meer over de privacy inspanningen van Mailchimp'.