Caluweetjes

3 May 2017

Bezoek op 7 mei 3 werven van het provinciebestuur tijdens Open Wervendag

Een unieke kans om van 10 tot 17u. een kijkje te nemen op 3 werven van het Antwerpse provinciebestuur. Inschrijven vooraf is niet nodig.

Ludwig Caluwé, CD&V gedeputeerde voor Patrimonium, benadrukt dat de provincie investeert in haar patrimonium om een klantvriendelijke en efficiënte dienstverlening te kunnen aanbieden. Bij alle werven gaat er grote aandacht naar milieuvriendelijke, kostenbesparende en innovatieve bouwtechnieken.

1.Op de werf van het provinciehuis krijg je een rondleiding langs het gebouw, door het congresgebouw met raadzaal en auditorium, het restaurant met terras en een kantoorverdieping Adres: Provinciehuis Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22.

2.De provincie Antwerpen renoveert in het Arboretum in Kalmhout de 100-jarige cottage tot energiezuinige dienstwoning. De woning is uitzonderlijk en éénmalig open voor bezoekers. Adres: Arboretum, Kalmthout, Heuvel 8.

3.De laatste 15 jaar investeerde de provincie Antwerpen ook volop in cultuurhuis de Warande in Turnhout. Tijdens Open Wervendag kan je een eerste glimp opvangen van een prachtige podiumzaal in wording. Adres: De Warande, Warandestraat 42, 2300 Turnhout.

Inschrijven op de nieuwsbrief

* verplicht in te vullen

Selecteer hieronder "Email" om, conform de AVG wetgeving, toestemming te geven om onze nieuwsbrief naar u te versturen.

Je kan te allen tijde uitschrijven via een link onderaan elke e-mail.

We gebruiken Mailchimp als email tool. Door hieronder op "inschrijven" te klikken geef je aan dat je weet dat je gegevens naar Mailchimp worden verzonden ter verwerking. Leer meer over de privacy inspanningen van Mailchimp'.