In de pers

25 October 2019

Made in Kempen: 3Bouw is provinciaal KMO maakbedrijf van het jaar

3Bouw, specialist in houtskeletwoningen, is uitgeroepen tot KMO Maakbedrijf van het Jaar in de provincie Antwerpen. Samen met Exellys uit Mechelen (Beloftevolle KMO van het Jaar) en Roefs Group uit Antwerpen (KMO Dienstenbedrijf van het Jaar) maakt het Westelse bedrijf op 4 december kans op een nationale titel.

Elk jaar kiest Unizo, samen met haar partners Liantis, Agentschap Innoveren & Ondernemen, KBC, Proximus, PwC, TNT, en een onafhankelijke jury de KMO van het Jaar. De provinciale awardshow in de Antwerp Engineering Company was de afsluiter van het netwerk-event The Business Factory. Shane McLeod, hockeycoach van de Red Lions, bracht een inspirerende keynote.

Gedeputeerde Ludwig Caluwé reikte de provinciale prijs voor KMO Maakbedrijf van Jaar uit aan 3Bouw uit Westerlo.

3Bouw focust met zijn houtskeletwoningen op milieuvriendelijke en energiezuinige bouwoplossingen. Zaakvoerders Paul, Chris en Jef, de Vlaamse pioniers in de houtskeletbouwsector, willen het verschil maken met andere bedrijven in de bouwsector door in te zetten op opleidingen en de continue verbetering van hun product.

Beloftevolle KMO van het Jaar, gereserveerd voor jonge bedrijven die maximaal vijf jaar bestaan, werd Exellys uit Mechelen. Roefs Group uit Antwerpen werd bekroond tot KMO Dienstenbedrijf van het Jaar.

BART DE BRUYN