In de pers

14 November 2013

Gazet van Antwerpen: Belven ook Excellente Onderneming van provincie

Na de eerdere prijs voor Excellente Onderneming op niveau van het arrondissement Mechelen, heeft Belven nu ook de provinciale prijs in de wacht gesleept.

De prijs voor Excellente Onderneming is een initiatief van de Voka-Kamers van Koophandel van Antwerpen- Waasland, Kempen, Mechelen en provincie. "De open geest waarmee Belven de buitenlandse markten wil veroveren en het engagement om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, verdient onze erkenning", zegt Ludwig Caluwé.

"In de niche van afsluiters en toebehoren is deze kmo uitgegroeid tot een flexibele speler die zijn producten tot ver over de grenzen slijt. Het bewijst dat industriële productie in Vlaanderen wel degelijk een toekomst kan hebben."

Buitenlandse vestigingen

Belven is gespecialiseerd in productie en verkoop van kwaliteitsafsluiters en toebehoren voor verwarming, airco, industriële pijpleidingen en waterbehandeling.

De familiale kmo is actief in de Benelux en exporteert ook naar alle Europese landen, Zuidoost- Azië, het Gemenebest van Onafhankelijke staten (Rusland), het Midden- Oosten, en Noord- en Zuid-Afrika.

Belven heeft inmiddels 38 vaste medewerkers in de Dijlestad en 43 in buitenlandse vestigingen.

SVH
© 2013 Concentra